lucht bovenkant
palm links

Locatie

Overzicht Lloret strand Golven

In de buurt van Lloret de Mar zijn maar liefst drie golfterreinen:

Del Campo de Golf Lloret de Mar - Carretera de Lloret a Blanes - Nabij Restaurant Papalús Lloret
- 18 holes, zwembad, restaurant, materialenverhuur, cursus.
Club de Golf L'Angel de Lloret de Mar - Paraje El Angel Lloret de Mar
- 9 holes binnenkort uitbreiding naar 18 holes.
Ecogolf Lloret - Avda. Alegrías, s/n - Lloret de Mar.


 
 
Tandora

Tordera marktIn een oud, klein dorpje ongeveer 10 kilometer landinwaards, genaamd Tordera, wordt elke zondag de grootste markt van de Costa Brava gehouden. Op deze dag veranderd Tordera in een grote markt waar u al winkelend door de nauwe straatjes kunt slenteren.

Ook kunt u een echte carajillo bestellen in een van de kleine Spaanse barretjes die u er aantreft. Dan kunt u ook nog souvenirs kopen aan een van de talrijke kraampjes die in de straten van Tordera staan opgesteld. Op deze markt treft u tevens een kleine dierenafdeling, hier worden kleine dieren zoals konijnen, kippen, hamsters ed. verhandeld.

 
 
   
Barcelona

Fontein in Barcelona Barcelona is, na Madrid, de grootste stad van Spanje. Het is de hoofdstad van de autonome regio (Comunidad) Catalonië, en ook van de provincie Barcelona. De stad had op1 januari 2006 een inwonertal van 1.605.602, en in de metropool Barcelona, oftewel inclusief de voorsteden, wonen er 5.327.872 mensen.

Door de inwoners wordt de stad vaak "Barna" genoemd, niet te verwarren met "Barça" dat voor voetbalclub FC Barcelona gebruikt wordt. Barcelona ligt aan de Middellandse Zee, aan de zogenaamde Costa del Maresme, in het noorden grenzend aan de Costa Brava, die bekend staat als de mooiste kust van Spanje, en in het zuiden aan de Costa Daurada.

 
 
   
schaduw footer